I-a zis ca e un monstru si nu merita sa traiasca la cat de urata este! Uite cum i-a raspuns femeia declarata cea mai urata din lume

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 21 aug 2021, 11:45

Lizzie Velasquez avea 17 ani cand a descoperit pe internet cateva filmulete cu ea in care era facuta cea mai urata femeie din lume si aveau si erau vizualizate si de milioane de oameni de pe tot globul.

Cei mai multi o faceau monstru si ca ar trebui sa se impuste sau un alt user i-ar fi sugerat sa isi dea foc. Lizzie, acum in varsta de 27 de ani, din Texas le raspunde intr-un mod extrem de elegant celor care au condamnat-o. Ea sufera de o boala care nu a fost pana acum identificata. Doar doi oameni din lume o au. Nu se poate ingrasa si e complet oarba cu un ochi, iar cu celalalt vede forte putin.



Insa, nu s-a lasat si nu i-a lasat nici pe cei din jur sa o atace. Ea a devenit un  foarte bun speaker motivational si acum are pe YouTube milioane de urmaritori. Intr-un discurs tinut in 2013, Lizzie a reusit sa schimbe viata multor oameni si chiar pe a ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: