Bahar: viata furata - Rezumatul episodului 76

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:53

Bahar trece prin momente cumplite la gandul ca-si va pierde tatal!

In urma denuntului facut de Ilyas, Sultan si Salih sunt arestati si sunt pe cale sa plateasca pentru toate infractiunile comise. Banii pe care i-au luat de la familia Atahan prin santaj sunt retinuti de politie si reprezinta principala dovada a vinovatiei lor.

In acest timp, Hulya traieste clipe de groaza, nereusind sa afle vesti din partea fiului sau. Aceasta este anuntata de Efsun ca matusa sa a fost arestata si se gandeste ca Sultan a marturisit identitatea adevaratului criminal, iar Arda a fost si el retinut de politie.

Hulya se teme ca isi va pierde fiul pentru totdeauna. Profitand de slabiciunea Hulyei pentru fiul sau, Efsun ii cere acesteia sa ii elibereze pe Sultan si Salih din arest.

Pe de alta parte, Bahar este pe cale sa isi piarda tatal, pe care l-a regasit dupa atata vreme. Aceasta lupta sa il convinga sa nu renunte la dorinta de a trai, insa barbatul este daramat de toate dezamagirile traite in ultima perioada si nu mai gaseste putere sa invinga boala.

Mehmet Emir isi doreste doar sa traiasca ultimele zile alaturi de cele mai dragi persoane. Acesta impreuna cu Hasret si Bahar incearca sa traiasca acum ceea ce n-au trait in trecut si petrec zile fericite ca o adevarata familie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire