Bahar: viata furata - Rezumatul episodului 77

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:53

Bahar pregateste cea mai cruda pedeapsa pentru Efsun!

Bahar se razbuna pe cea care ii furase dreptul de a-si cunoaste adevarata familie, recurgand la pedeapsa care avea sa o afecteze cel mai mult pe Efsun. Desi Efsun si Sultan se asteptau ca Bahar sa sufere din cauza noului lor plan, aceasta se dovedeste a fi mult mai puternica decat in trecut si pregatita sa loveasca pe oricine incearca sa atenteze la integritatea sa. Prin investirea in functia de presedinte al companiei, Bahar reuseste sa retraga toate drepturile de proprietate ale Hulyei si ale lui Arda pentru conac si pentru partea lor de avere.



In urma masurilor luate de Bahar, viata dusmanilor sai la conac devine imposibila. Efsun si matusa ei sunt nevoite sa se adaposteasca in anexa conacului, iar Hulya si copiii sai se retrag la hotel, crezand ca astfel vor scapa de intrusi.

In timp ce traia momente de groaza, vazandu-se fara avere, Efsun mai primeste o lovitura, aceasta afla despre starea critica a lui Ismail, care, in urma impuscaturilor suferite intr-o altercatie, se zbate intre viata si moarte.
Vestea cade ca un trasnet peste aceasta si este cuprinsa de remuscari, invinuindu-se pentru toate nenorocirile premeditate.
Pe de alta parte, Ates incearca sa recastige increderea si dragostea lui Bahar, pregatindu-i un filmulet cu cele mai frumoase momente petrecute impreuna de la inceputul relatiei. Proiectia iubirii lor in imagini o emotioneaza pe Bahar, care nu stie cum sa reactioneze la cererea in casatorie lansata din nou de iubitul sau.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire