Niciun doctor nu o credea pe aceasta mama cand spunea ce i se intampla fiului ei de sase ani. Insa l-a filmat si le-a deschis ochii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:37

Tyler Saunders in varsta de sase ani din Old Bar, Australia, se tavalea si pangea de durere in toiul noptii.

De cand s-a nascut, pe corpul lui Tyler au aparut eczeme. Durerea extrema si mancarimile constante nu i-au lasat un moment de liniste nici lui, nici parintilor lui. Mama lui, Debbie s-a simtit neputincioasa in fata suferintei micutului, cautand mijloace de videcare constant pentru fiul ei. Insa totul se inrautatea. Medicii l-au diagnosticat cu dermatita atopica, o boala rara, insa ceea ce a fost socant, a fost faptul ca ei nu au crezut-o pe femeie cand le-a povestit despre intensitatea bolii.

Femeia l-a filmat cat baietelul avea o criza pentru a demonstra gradul de discomfort.Viata micutului devenise un cosmar pana cand un dermatolog din Africa i-a recomandat o lotiune pe baza de antibiotic. Atunci, baietelul, dupa doua luni de tratament, s-a vindecat complet si are o viata normala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.