A mers la o clinica sa isi faca avort, insa ce s-a intamplat acolo a traumatizat-o pe viata! Doctorilor nu le-a venit sa creada ca e posibil asta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:37

Experienta a fost una traumatizanta atat pentru mama implicata cat si pentru medici.

Intamplarea a avut loc in statul american Arizona. O femeie insarcinata in 21 de saptamani a intrat intr-o clinica pentru a i se face un avort. Era sub limita legala de 24 de saptamani, asa ca doctorul a trecut la efectuarea procedurii. A verificat de cateva ori daca fetusul are puls si a tras concluzia ca inima nu ii bate.

L-a pus pe un cantar si, atunci, toti cei din cabinet au avut parte de un soc: fetusul a inceput sa miste, lucru total neobisnuit in aceste cazuri!

Nestiind ce sa faca intr-un astfel de caz neasteptat,

angajatii clinicii au sunat la serviciul de ambulanta pentru a cere ajutor, pentru ca nu aveau echipamentele necesare pentru a ingriji un fat atat de putin evoluat.

Au incercat sa il ingrijeasca cum au putut, pentru a-l tine in viata pana la sosirea unei ambulante dotate cu un incubator special, insa fatul a murit inainte de a primi ajutor specializat.

Nimeni nu a gresit cu nimic in acest caz, au sustinut autoritatile, insa situatia a fost terifianta atat pentru femeia insarcinata cat si pentru cadrele medicale implicate si ridica noi semne de intrebare privind moralitatea avorturilor.


Tu ce parere ai? Lasa-ne un comentariu mai jos:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”