Silviu, la cutite cu Irina dupa ce a incercat sa o cucereasca: "Eu sunt Casanova, pot sa cuceresc orice femeie!" Ce a dezvaluit Gabriela cand a auzit un asemnea comentariu din partea lui

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:54

Atitudinea lui Sivliu din ultima perioada a inceput sa deranjeze mai multe concurente din emisiunea "Te vreau langa mine".

In ultima perioada, Silviu a inceput sa se apropie foarte mult de Irina. Recent, cei doi au fost surprinsi imbratisati, insa se pare ca Irina a fost cea care nu i-a picat bine gestul lui Silviu si l-a luat la rost. Vazand ca nu are sorti de izbanda, Silviu i-a reprosat ca e mult prea sensibila si ca gestul lui a fost doar prietenesc, nicidecum cu alta conotatie.

In schimb, Irina a declarat ca el e mult prea apropiat si isi rezerva dreptul de a face cam ce vrea.

De aici si pana la o discutie in contradictoriu n-a mai fost mult, mai ales ca in platou, in direct, Gabi Cristea a intervenit si a dezvaluit ca atitudinea lui este de-a dreptul misogina!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.