Cum sa scapi rapid de herpes! Afla miraculosul tratament din casa ta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:44

Herpesul este cauzat de un virus, numit Herpes simplex, iar acesta este transmis cu foarte mare usurinta. Iata un tratament natural, chiar la tine acasa.

Pentru tratarea herpesului, trebuie sa cureti un catel de usturoi, toaca-l marunt, apoi aplica pe zona afectata. Lasa-l sa actioneze 15 minute, apoi clateste cu apa calduta. Te va ustura la inceput, insa nu trebuie sa te ingrijorezi. Este normal.

Insa, dupa doar cateva minute vei vedea cum durerea se va diminua si apoi o sa dispara de tot. In foarte multe cazuri, herpesul dispare dupa ce acest tratament natural a fost aplicat.

Daca insa acest lucru nu se intampla, mai repeta procesul si a doua zi. Cu siguranta, dupa repetarea acestui proces herpesul va fi doar o amintire urata. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.