Iubitul ei s-a oferit sa ii faca o poza in costumul de baie, insa a fost de-a dreptul socat cand a observat acest detaliu la corpul ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:44

Viata vine cu provocari ce ajuta omul sa se redescopere. Unii le infrunta mai devreme, iar altii le fac fata in alte stagii ale vietii.

Un model si-a dezvaluit pentru prima data "defectul" in cei zece ani. Tanara si-a aratat piciorul cu probleme care, din cauza unei boli, il are mai umflat decat celalalt. Meagan Barnard a fost in pragul sinuciderii si se izolase complet de familie si prieteni, refuzand sa vorbeasca despre problema ei.

Isi ascundea piciorul sub haine largi si refuza sa poarte rochii sau fuste deoarece colegii sai de scoala o porecleau omuletul Michelin.

Ea a reusit sa ascunda acest lucru si iubitului ei, Robert Neidenfeuhr, in varsta de 27 de ani, timp de doi ani. Pana cand tanara s-a hotarat sa faca publica problema pe care o are.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”