Keremcem si Ezgi Asaroglu au luat o pauza? Uite ce a aparut pe contul de socializare a faimosului cantaret

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Keremcem si Ezgi Asaroglu formeaza un cuplu atat pe micile ecrane cat si in viata reala. Recent, au aparut informatii cum ca cei doi s-ar fi despartit.

Din cauza ca cei doi actori nu au mai postat pe retelele de socializare poze cu ei in ipostaze romantice sau impreuna, fanii au inceput sa iia salteze cu intrebari si chiar au observat ca Ezgi Asaroglu ar fi sters toate pozele cu Keremcem de pe contul ei de Instagram. La ultima poza postata pe acelasi cont de Keremcem in care isi alinta pisoiul, un utilizator i-a scris o rugaminte din suflet: "Stiu ca viata ta privata nu ar trebui sa intereseze pe nimeni, insa pentru ca te ador si va ador pe amandoi, as fi vrut sa mai vad poze

cu voi doi impreuna, fericiti si indragostiti. Te rog, spune daca mai sunteti impreuna pentru ca Ezgi a sters toate pozele cu tine. Iti multumesc si te rog sa nu te superi din cauza acestui mesaj."

Pana acum, nu a aparut nicio declaratie in legatura cu cei doi, iar ei nu au facut public nimic despre o eventuala despartire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A photo posted by Keremcem (@keremcem) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.