Mai multe vedete care au participat in acest sezon la "Roata Norocului" au ajuns impreuna cu prezentatorii show-ului - Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, in casele copiilor pentru care au luptat in platoul emisiunii!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Lora, Lidia Buble si alte staruri se numara printre cei care au trait emotii intense alaturi de micutii carora le-am adus zambetul pe buze!

Intalnirea dintre Lora si Rita, fetita care sufera de nanism, pentru care artista a castigat o gramada de premii, a fost una emotionanta la propriu. Cum a vazut masina vedetei, micuta nu-asi mai stapanea emotiile, a alergat la ea intr-un suflet si i-a sarit in brate.

Nu a dat inapoi nimeni nici de la carat. Toate vedetele au urcat patru etaje cu premiile in mana insa momentul cel mai emotionant al zilei a fost cand Rita a inceput sa le desfaca.



Rita are vise mari, iar una dintre dorintele ei este. Asa ca priviti-o in premiera cum ia primul interviu. Intr-o alta casa, David se bucura sincer cand Lidia Buble in persoana ii da premiile.


David este un copil in varsta de 13 ani care are pareza la mana dreapta, asa ca cea mai mare dorinta a lui este...

Lidia le-a transmis un mesaj celor care il jignesc pe David si l-a invatat chiar si cum sa se apere de rautati.
Acesti copii si familiile lor au povesti de viata impresionante, traiesc in conditii foarte dificile, dar in ciuda tuturor greutatilor, micutii merg la scoala si vor sa devina cineva in viata! Pentru a reusi, au insa nevoie si de ajutorul nostru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.