Vica Blochina a gasit meditator la matematica pentru copilul ei

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 19 sep 2020, 05:35

Caravana “Roata Norocului” a pornit la drum pentru a inmana premiile copiilor norocosi pentru care vedetele au jucat in acest sezon al emisiunii.

Vica Blochina s-a declarat bucuroasa ca le poate reintalni pe mama si pe cele doua fetite olimpice, pentru care a castigat foarte multe premii la “Roata Norocului”.

“Este cel mai frumos sentiment sa stii ca poti face cuiva o surpriza, mai ales copiilor care chiar au nevoie. Impreuna am fost o echipa si am castigat foarte multe premii ”, a spus Vica Blochina.

Stiind ca una dintre fetite este olimpica la matematica, Vica Blochina i-a propus sa fie meditator pentru copilul ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Cu Edan (n.r.

copilul Vicai Blochina) ma chinuiesc foarte mult la matematica, este un copil foarte istet, dar matematica nu prea se lipseste de el. Vrei sa vii sa il meditezi pe Edan la matematica?”,
a lansat Vica propunerea fetei care s-a declarant bucuroasa ca il poate ajuta pe micut.

Premiile castigate de Vica in emisiunea prezentata de Bursucu si de Ana-Maria Barnoschi, de la masina de spalat, aspirator si pana la laptop si telefonul mobil, si-au gasit imediat locul in casa familiei “olimpice”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.