Trafic de mirese, sub nasul autoritatilor romane!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Jurnalistul Christian Sabbagh face un apel pentru modificarea legislaţiei actuale privind casatoriile.

Investigatia „mireselor de imprumut” continua in emisiunea „Sabbagh in actiune”, emisiunea difuzata maine seara, de la ora 21:30, la Kanal D! Cărăuşi către vestul Europei, asta au devenit sute de românce care se mărită cu migranţi, pentru bani. Jurnalistul Christian Sabbagh şi echipa de la "Sabbagh in actiune" au reuşit să filmeze, în premieră, o astfel de tranzacţie încheiată chiar în centrul Bucureştiului, în incinta unui supermarket. Unul dintre capii filierei pakistaneze din România îi oferă 3500 de euro unei femei ca să se mărite cu amicul lui, în Austria.

Asta fiindcă migrantul îşi doreşte să ajungă în ţara vecină şi consideră că e mai bine să încheie căsătoria acolo, ca să câştige timp.

Urmariti filmarea integrală a episodului tranzacţiei, realizată cu mai multe camere ascunse, şi negocierea incredibilă care a avut loc chiar aici, în Bucureşti, la doi paşi de românii care îşi făceau liniştiţi cumpărăturile, sâmbătă, de la 21:30, la „Sabbagh în acţiune”, pe Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”