A vrut sa se urce imbracata asa in avion, fara nicio jena! Stewardesa a trimis-o imediat sa-si cumpere haine decente. FOTO 

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 05:05

Trebuie sa avem o grija in plus atunci cand calatorim cu avionul.

Compania aeriana JetBlue a refuzat, recent, sa lase o pasagera sa se imbarce deoarece angajatii au consderat ca pantalonii ei scurti erau prea scurti. Pasagera, o dansatoare de cabaret pe nume Maggie McMuffin, a fost informata ca nu se poate urca in avionul care trebuia sa o duca de la Boston la Seattle daca nu se acopera. Insotitoarea de bord i-a spus ca tinuta ei e nepotrivita si ar putea "jigni alte familii".

Cand tanara le-a explicat ca nu are alte haine la ea, i s-a spus ca poate rezerva un loc la alt zbor sau isi poate cumpara ceva de la magazinele din aeroport. A ales a doua varianta si a fost primita in avion.

Contactati de presa, reprezentantii companiei aeriene au raspuns citand din regulamentul de zbor, care le permite sa interzica imbarcarea persoanelor imbracate obscen sau ofensator.

Acestia s-au oferit sa acopere costul hainelor pe care tanara si le-a cumparat si i-au oferit o reducere la unul din zborurile viitoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum a incercat tanara sa se urce in avion.

Crezi ca decizia a fost indreptatita?

 

Taguri: