Si-a scos sapte coaste si a cheltuit peste 100 de mii de euro pe operatii estetice! Modelul cu cea mai subtire talie din lume loveste din nou: si-a facut implanturi in ochi pentru a avea culoarea marii. Uite cum arata fata ei acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:48

Impatimita a operatiilor estetice, modelul suedez a cheltuit peste 100 de mii de euro in cautarea perfectiunii trupesti. Mai nou, si-a facut operatie la ochi pentru a avea o culoare mai deosebita.

Pixee Fox in varsta de 26 de ani din Carolina de Nord, a tinut prima pagina a tabloidelor acum un an dupa ce si-a scos sapte coaste. Totul face parte din visul ei de a-si sculpta corpul.

Acum, ea merge mai departe si dupa ce si-a facut deja 18 operatii estetice, a ajuns sa cheltuiasca peste 5 000 de euro pentru o operatie la ochi ca parte din visul de a deveni personaj de desene animate.

Pixee avea ochii albastri naturali, insa acum vreo alta culoare care nu este naturala. Procedura nu se face oriunde, ea a optat pentru un spital privat din India unde i s-au introdus implanturi in pupile prin incizii de 2,8mm. Operatia a durat pentru un ochi 15 minute si se face sub anestezie locala. Este o procedura permanenta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.