S-a dus sa nasca, insa la spital a intrat intr-o coma profunda, in care a stat sase zile. Cand s-a trezit si s-a uitat sub patura a incremenit! Ce se intamplase cu corpul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 04:55

Pentru orice femeie nasterea ar trebui sa fie un eveniment fericit, plin de bucurie.

Insa pentru Ella Clarke, o mama in varsta de 31 de ani din Marea Britanie, totul s-a transformat intr-un cosmar. In timpul banalei operatii de cezariana medicii au intampinat o serie de complicatii care au dus, in cele din urma, la un deznodamant tragic.

Bebelusul a venit pe lume perfect sanatos, insa Ella a pierdut pe masa de operatie nu mai putin de 6 litri de sange. Doctorii i-au facut cinci transfuzii si au plasat-o intr-o coma indusa, incercand sa o stabilizeze.



A doua zi, personalul spitalului a observat ca circulatia la nivelul membrelor inferioare era practic inexistenta. Au incercat sa readuca situatia la normal, insa din nefericire au trebuit sa ii amputeze picioarele.

Socul a fost imens pentru Ella atunci cand s-a trezit din coma.

"Imi amintesc perfect momentul. M-am trezit, asteptam sa imi vad fetita, insa mi-au spus ca nu mai am picioare. Totul s-a prabusit, lumea mea este acum distrusa", marturiseste ea.


Femeia este acum hotarata sa dea spitalul in judecata pentru malpraxis si sa obtina despagubiri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”