Caz incredibil: o femeie a murit din cauza ca a baut prea multa apa! Uite ce s-a intamplat in corpul ei! Multi nu stiau ca e posibil asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:52

Cazul de mai jos s-a petrecut in Amsterdam si a starnit dezbateri aprinse.

Totul a inceput dupa ce o turista a fost gasita moarta de catre prietenii ei in camera hotelului in care se cazase. Indurerati, acestia au alertat de urgenta autoritatile, care au deschis o ancheta.

Trupul a fost ridicat la scurt timp pentru a se determina cauza mortii, iar cand rezultatele au fost gata, cei care au insotit-o in vacanta au ramas stupefiati.

Medicii legisti au declarat ca femeia murise din cauza ca a baut prea multa apa, peste doi litri, intr-un timp foarte scurt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestia au explicat ca, atunci cand o persoana face acest lucru, celulele se umfla din cauza acumularii excesive de sare.

Moartea survine in momentul in care si cele cerebrale sunt afectate. Prietenii femeii au fost uimiti la auzul acestor explicatii si refuza sa creada asa ceva.

 

Taguri: