Au vrut sa vada ce se intampla in corpurile copiilor care inghit din greseala baterii de ceas, asa ca au pus una intr-un crenvurst. Cand l-au verificat dupa 4 ore, au avut un soc! Uite ce se intamplase cu carnea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:55

O organizatie din Australia a facut un experiment socant, care trage numeroase semnale de alarma.

Deoarece numarul cazurilor in care copiii inghit baterii mici de ceas si ajung in spital este in crestere de la an la an, oamenii au vrut sa vada ce se intampla exact in corpurile lor.

Astfel, ei au luat un crenvurst proaspat, i-au facut o mica taietura in mijloc si au introdus in interiorul lui o baterie rotunda de ceas.

Ulterior, cand l-au verificat dupa 4 ore, au avut un soc! Acizii din baterie s-au scurs si practic au ars carnea din jurul ei, sapand in interiorul ei.

Imaginile sunt cu atat mai dure cu cat copiii care inghit astfel de obiecte sunt nevoiti sa indure niste chinuri groaznice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.