Cea mai incendiara poza de pana acum cu sotul Gabrielei Cristea!Uite in ce ipostaza s-a fotografiat in piscina si uite ce detaliu a lasat la vedere! Fanele vor fi in delir cand vor vedea asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 01:55

Tavi Clonda si-a innebunit fanele cu poza pe care a postat-o in aceasta dimineata pe pagina sa de socializare.

Gabi Cristea are de ce sa fie mandra de sotul ei. Este chipes, are un trup de zeu si canta extraordinar. Tavi are grija sa isi tina fanii la curent cu tot ce face si acum cateva ore a mers la o piscina pentru a se relaxa. Chiar daca a venit deja vara, soarele se lasa inca asteptat, insa asta nu exclude o balaceala in toata regula in piscina. Exact asta si-a zis si Tavi cand a mers sa inoate in piscina din curtea casei.

Ipostaza in care s-a pozat este una destul de fierbinte si cu siguranta fanele au cam luat-o razna cand l-au vazut pe jumatate dezbracat. Plus ca pentru prima data, sotul Gabrielei si-a aratat si tatuajul facut intr-o zona destul de intima. Ce o zice Gabi cand fanele il vor asalta cu mesaje pe Facebook?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.