Gabi Cristea si Tavi Clonda au fost sa isi aleaga WC-uri pentru noua locuinta! Ce a patit prezentatoarea TV cand o vanzatoare a rugat-o sa se aseze pe unul din ele

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 01:50

Cei doi soti au fost la cumparaturi pentru noua locuinta pe care o au in constructie si evident ca totul s-a lasat si cu o intamplare hilara.

"Vreau sa va spun ca ce s-a inventat, nu vreti sa stiti. Cred ca am vazut multe lavoare, bideuri si WC-uri. Si nu despre asta vreau sa va vorbesc, ci despre intimitatea oamenilor. Pentru ca ne-am dus acolo si doamna respectiva a inceput sa ne arate diverse modele, cu foita de aur, care face, se invarte, canta...vreau sa va spun ca ce s-a inventat,e dincolo de orice imaginatie! Ideea este umatoarea: ori sunt eu nebuna, ori sunt eu nebuna! Doamna respectiva a inceput sa ne spuna sa luam un loc, sa vedem daca ne simtim confortabil...si

noi ne uitam in stanga, in dreapta! Si zic, fratilor, unde e intimitatea noastra? Si unii, langa noi, chiar le probau. Pe principiul, fiecar ecu tronul dupa inaltimea sa!", a declarat Gabi amuzata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: