Iubita lui Nicolae Guta este acuzata ca l-a inselat pe manelist

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:55

Nicolae Guta le-a inselat pe femeile din viata lui, dar acum o are alaturi pe Cristina, frumoasa blonda careia nu ii gaseste niciun defect.

Aseara, in platoul WOWbiz, Nicolae Guta si iubita lui, au povestit cum a inceput relatia lor. Blonda l-a tinut pe Guta pe jar: „Am vorbit un an si jumatate pe internet inainte sa ne intâlnim”, a spus Cristina. „Dupa ce a trecut de complimente, Nicolae a avansat!”

Surpriza pentru Guta a fost acuzatia pe care un barbat, presupus iubit al Cristinei, i-a adus-o acesteia. „Am dovezi ca l-ai inselat pe Guta cu mine, cât timp a fost plecat in Spania!”, a declarat barbatul in cadrul emisiunii WOWbiz.



„Vreau o confruntare cu el!”, a urmat replica blondei, dupa ce a vazut poza trimisa de barbat, in care Cristina este alaturi de presupusul iubit. „Poza e de acum 2-3 saptamâni, când Nicolae era plecat in Spania”, a recunoscut iubita lui Guta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.