Au derulat de zeci de ori inregistrarea si tot nu le-a venit sa creada cum reusea acest barbat sa treca printr-un zid! Nu stiu daca este vorba despre o fantoma sau alta creatura! Imaginile sunt incredibile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 aug 2021, 07:20

Camerele de supraveghere de la intrarea intr-un local au surprins ceva total neobisnuit.

Cei care s-au uitat la inregistrare, nu le-a venit sa creada. Desi majoritatea sunt tentati sa creada ca este trucaj, se pare ca inregistrarea este cat se poate de reala. Camera a surprins un barbat de talie inalta cu o gluga pe cap, iar in momentul cand se apropie de perete trece efectiv prin el ca si cand nu ar fi nimic. Multi s-au intrebat daca este vorba despre o fantoma sau mai mult, despre un calator in timp dintr-o alta dimensiune.



Pe inregistrare aparea si o data, 2019, ceea ce inseamna o saritura in timp. Cat timp barbatul se afla in magazin si pana iese data se schimba in 2019, iar cand iese devine 2016.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.