S-a intors acasa dupa cateva zile si in momentul in care a vrut sa intre in dormitor, a paralizat cand a vazut ce atarna de tavan! De atunci, doarme numai cu lumina aprinsa

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 23:45

Imagineaza-ti ca te intorci acasa dupa doua zile si cand pasesti pe holul dinspre dormitor dai de cea mai infricosatoare ipostaza.

Un barbat a fost plecat pentru doua zile intr-o delagatie si cand s-a intors, a ramas inmarmurit de ce a gasit in casa. Totul aranjat, la locul lui, insa pe holul dinspre camera, pe tavan atarnau doi serpi incolaciti unul de celalalat si sasaiau de mama focului.

Foarte calm, barbatul a pus mana pe telefon si a sunat la numarul de urgente sa vina cineva de la protectia animalelor, insa pana acestia au ajuns, unul din serpi s-a ascuns si nu au putut sa dea de ele.

Barbatul e convins ca acum doarme cu un sarpe in casa si ca nu a disparut definitiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.