Silviu, gest necontrolat fata de telespectatorii galateni care i-au adus critici dure

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Bucurosi de oaspetii de seama sositi in orasul lor, fanii galateni ai emisiunii “Te vreau langa mine” nu au ratat ocazia de a-si exprima opinii despre concurentii show-ului matrimonial.

Parerile oamenilor au fost impartite, unii concurenti au fost laudati pentru comportamentul lor, altii au fost aspru criticati din cauza atitudinii adoptate in timpul filmarilor dar si din cauza limbajului folosit.

In vreme ce Dan, Elena si Ema au fost admirati pentru prestatia din cadrul emisiunii, Silviu si Gabriela au primit critici dure pentru atitudinea lor aroganta. Gabriela a fost acuzata ca isi expune cu prea multa indrazneala tatuajele, iar Silviu a fost criticat pentru comportamentul sau sfidator.

Infuriat de criticile primite, tanarul a recurs la un gest josnic fata de telespectatorii galateni, spre surprinderea tuturor.

“Danut e un baiat foarte bun, isi cauta jumatatea, dar nu are noroc la fete! Iar Silviu e neserios, nu-i copt… azi cu una, maine cu alta, experienta nu se capata asa! ”, a replicat dur o alta telespectatoare fidela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

fanii emisiunii au pareri pro si contra despre concurenti, acestia ii urmaresc in fiecare zi cu sufletul la gura pentru a afla daca preferatii lor isi gasesc sau nu jumatatea.