S-a dus la baie sa se spele pe dinti, dar cand a bagat periuta in gura un lucru socant i s-a intamplat la corp! A ajuns de urgenta la spital! Ai grija, o poti pati si tu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:06

Un tanar din Marea Britanie a avut parte de o experienta ciudata, care i-a pus viata in pericol.

Totul a inceput intr-o dimineata, cand Ben Cronin s-a trezit si s-a dus la baie sa se spele pe dinti. A desfacut un tub nou de pasta, a pus o cantitate mica pe periuta si a inceput procesul de curatare.

Doar ca, dupa cateva zeci de secunde, a inceput sa se simta extrem de rau, iar in scurt timp a intrat in soc anafilactic.

Alertati de zgomotele pe care le-au auzit venind din baie, parintii lui l-au gasit la timp si l-au transportat de urgenta la spital.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Explicatia pentru ceea ce i s-a intamplat este simpla: baiatul nu stia ca este alergic la menta, iar pasta pe care a folosit-o continea extract din aceasta planta.

Din fericire tanarul a scapat cu viata iar acum este in afara oricarui pericol.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.