Andreea l-a facut pe Silviu sa se ridice in picioare si sa se incline in fata ei! Insa pe Gabriela a dezgustat-o prestatia fetei. Uite reactiile celor doi cand au auzit-o pe noua concurenta

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Andreea a venit la "Te vreau langa mine" sa isi gaseasca un iubit, insa dorinta de a se afirma este mai mare si chiar ea a marturisit acest lucru.

Andreea a venit sa isi gaseasca un iubit, insa dorinta ei cea mare este sa se afirme prin muzica pe care o canta. Invitata sa cante o melodie, Andreea nu a refuzat si a cantat live una din cele mai tulburatoare piese ale Larei Fabian. Toti concurentii au fost foarte emotionati, Silviu fiind deja pe ganduri, insa Gabriela a parut ca melodia nu ii atinge sufletul, ea continuand sa faca grimase in semn de dezgust, mai ales ca cele doua nu se pot suporta.

La sfarsitul piesei, Silviu a fost cel care s-a ridicat in picioare si a aplaudat-o pentru prestatia ei. La fel si Dan, care, pe toata durata melodiei a fost extrem de patruns de versuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”