S-a dus la un control ca sa verifice cum creste fatul din burta, dar cand a vazut ce a aparut pe monitor s-a speriat: "Asa ceva nu este posibil! E o eroare, nu?" Si medicul s-a blocat: "E prima oara cand vad asa ceva"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:06

Imaginea alaturata, postata de un utilizator pe reteaua de socializare Reddit, s-a viralizat si a strans pana acum sute de comentarii.

Barbatul povesteste ca a fost la un control de rutina cu sotia lui insarcinata in 24 de saptamani, pentru a vedea cum se dezvolta fatul.

Insa in momentul in care au ajuns la ecograf, atat viitori parinti, cat si medicii prezenti in incapere au ramas uimiti: pe monitorul de control se vedea o silueta care semana foarte mult cu cea a unei masini.

Dupa cateva secunde in care nimeni nu a schitat nimic, cu totii au inceput sa rada cu pofta: "Sotia mea este insarcinata cu o masina", a spus in gluma barbatul.



Iata imaginea:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”