Tavi Clonda, cu ochii in lacrimi cand s-a apropiat de sotia lui. I-a facut cea mai frumoasa dedicatie, iar ea i-a sorbit fiecare cuvant! Cele doua vedete sunt mai indragostite ca niciodata

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Tavi Clonda si Gabi Cristea sunt unul din cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc si cu fiecare aparitie a lor, se poate observa cat de mult se iubesc.

In fiecare zi impreuna, la munca si acasa, multi ar crede ca Tavi Clonda si Gabi Cristea nu ar mai fi la fel de afectuosi unul cu celalalalt, insa dimpotriva sunt mai indragostiti ca niciodata si nu ezita ca de fiecare data sa isi demonstreze iubirea. Sotul ei, in editia de astazi a emisiunii "Te vreau langa mine" a interpretat o melodie draga lor, "Numele Tau."

Piesa le-a starnit amandurora emotii puternice incat lui Tavi i-au lacrimat ochii in timp ce isi tinea sotia de mana si ii canta.

Gabi, la randul ei, i-a fredonat melodia cu mult drag si o privirea plina de iubire. Urmareste intreg momentul romantic al celor doi, mai jos!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.