Asa nu l-ai vazut pe Nicolae Guta NICIODATA! A recunoscut ca a inselat-o pe Cristina si ca regreta: "Jur cu mana pe suflet, mort, sa nu ma misc de aici, ma lua si ma pupa si imi zicea..."

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Dupa ce ieri s-a aflat adevarul - Cristina nu s-a culcat cu Leo -, Nicolae Guta a venit in platoul emisiunii WOWbiz unde si-a spus el punctul lui de vedere.

"Am vrut sa am noroc in dragoste, dar pana acum a fost tot anapoda. Stau si ma intreb unde am gresit, nu pot sa zic ca e doar vina Cristinei, as minti. In ochii si mintea mea e razboi mare, nu o urasc, o iubesc si nu imi e rusine sa spun asta. Nu m-am dat macho sau gigolo, dar am avut succes la femei pe unde am mers, am lasat urme in spate.



"Daca Leo era bun la pat, o femeie care se cordeste nu se mai intoarce la nimeni, sta cu ala ca a urcat-o pe pereti. Ar trebui sa fiu nesimtit sa nu recunosc daca ea a avut sau nu de a face cu el.

"Cristina nu mai e aceeasi in ochii mei, m-a tradat prin faptul ca a fost cu el in camera de hotel. Chiar ea mi-a zis ca o femeie, cand iubeste, nu mai are ochi pentru altii.
Dar eu am fost bulache, de ce? A fost o luna incheiata cand eu nu i-am dat Cristinei nici macar un SMS".

Vezi mai multe declaratii ale lui Nicolae Guta aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.