A crezut ca a primit o cutie de prajituri, dar cand a deschis-o a avut un soc urias! Uite ce era in interior si de ce a inceput sa tipe aceasta femeie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 21:35

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a strans mii de like-uri si comentarii intr-un timp scurt de la postare.

Totul a inceput in momentul in care Kerri, o tanara din Marea Britanie, nu a stat pe ganduri si si-a donat unul dintre rinichi tatalui ei, care avea nevoie urgent de un organ nou.

Dupa acest moment mama fetei a crezut tot timpul ca aceasta nu va mai putea sa ramana insarcinata, gandindu-se ca organismul ei e mai slabit decat in mod normal.

Minunea s-a intamplat insa, iar Kerry a decis sa isi anunte mama intr-un mod special, facandu-i o surpriza de zile mari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

I-a dus o cutie de prajituri, in care a pus un biletel cu marea veste. Cum a reactionat femeia, vedeti in materialul de mai jos: