A gasit un pui de cioara care nu se misca si tinea mai tot timpul ciocul deschis. I s-a parut ciudat, asa ca l-a dus la un medic veterinar. E incredibil ce a gasit doctorul in corpul lui: "Asa ceva nu am mai vazut niciodata!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 21:30

Un tanar din Marea Britanie a avut parte de o intamplare ciudata, pe care cu siguranta o va tine minte mult timp de acum incolo.

Totul a inceput in momentul in care, plimbandu-se in parc, el a observat un pui de cioara care se comporta ciudat. Acesta parea ca nu are instinctul de conservare, deoarece nu se ferea in momentul in care cineva se apropia de el.

In plus, statea mai tot timpul cu ciocul deschis. Baiatul si-a facut curaj, l-a luat si l-a dus la un adapost de animale, rugandu-i pe cei de acolo sa verifice ce se intampla cu el.

Ulterior puiul a fost dus la un cabinet veterinar, iar in momentul in care doctorul i-a facut o radiografie, misterul a fost elucidat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pasarea inghitise o penseta uriasa, iar pozitia ei ii punea viata in pericol.

Din fericire, dupa o interventie de o ora, obiectul strain a fost inlaturat.

Puiul s-a refacut rapid iar acum este in afara oricarui pericol.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.