Fusese declarata moarta, insa cand medicii se pregateau sa o deconecteze de la aparate, au auzit in interiorul organismului ei o bataie de inima. Ce i-au scos femeii peste patru luni din pantece desi era decedata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 09:11

Timp de patru luni, medicii au sperat ca bebelusul din burta unei femei in moarte clinica sa supravietuiasca.

In ciuda tuturor sanselor nefavorabile, micutul Lourenco Salvador s-a nascut la termen si perfect sanatos in ciuda faptului ca mama lui, Sandra, a suferit o hemoragie craniana fatala dupa ce s-a plans de mai multe ori ca o durea capul.

Acum, aparatul la care a fost conectata pentru a fi mentinuta in moarte clinica a fost deconectat.  Ei voiau sa faca acest lucru mai devreme, insa au auzit o bataie de inima in interiorul organismului ei.

Medicii au declarat ca nu li s-a intamplat niciodata ca in corpul unei femei moarte sa mai fie gasita vreo urma de viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal copilului s-a rugat in fiecare zi ca fiul lui sa traiasca si de fiecare data cand primea vreun

telefon se teamea sa nu fie de la spital si ca micutul sa nu fi supravietuit. Medicii au facut tot posibilul sa il mentina in viata si au reusit. El a fost scos din burta mamicii lui prin cezariana la 32 de saptamani.