A iesit din atelierul de tamplarie ca sa duca gunoiul la tomberon, insa a dat peste un sac legat strans, care se MISCA! Si-a facut curaj si, cand l-a deschis, nu s-a putut abtine sa nu planga

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 12:15

In urma cu aproape 15 ani, un tamplar din Ecuador a facut descoperirea socanta.

Cand a deschis sacul de gunoi, a descoperit in interior un bebelus care il privea cu atentie. Mama il abandonase la nastere, din cauza ca micutul suferea de sindromul Down, o afectiune gentica grava, din cauza careia nu putea avea o viata normala. Datorita tamplarului, baietelul a fost salvat si dus intr-un orfelinat pentru copiii cu nevoi speciale.

In anul 2005, un cuplu de americani, Rachel si Jim Van Eerden, se aflau in excursie in Ecuador, cand au ajuns, din intamplare, in orfelinatul respectiv.

"A fost dragoste la prima vedere", a marturisit femeia, care avea experienta in domeniul educatiei copiilor cu nevoi speciale, pentru ca si ea avea acasa un frate cu sindrom Down.

Dupa 5 ani, au reusit sa-l adopte pe micutul Eddie si acum nu isi mai pot imagina viata fara el:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: