Andreea Mantea la vanatoare, cu mainile goale

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 20:10

Ca sa completeze zestrea miresei, Andreea Mantea a alergat o ora dupa un ied sub privirile amuzate ale satenilor.

Andreea Mantea si Bursucu se pregatesc cu pasi repezi de debutul emisiunii “Se striga darul”, ce se va difuza din 26 iunie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! Aflati in Tara Oasului, cei doi prezentatori umbla in lung si-n latul localitatii de bastina a mirilor pentru a umple cufarul cu zestre pentru acestia.

Plina de zel, Andreea Mantea nu s-a dat in laturi nici cand a fost nevoita sa alerge timp de o ora dupa un ied, pe dealuri.


„Aflata la filmarile pentru emisiune in Tara Oasului, in drumul meu pentru a umple cufarul cu zestre, am primit un ied. Cu siguranta va ganditi ca a-l lua a fost floare la ureche, dar proprietarul iedului a fost de acord sa mi-l dea pentru lada de zestre a miresei cu o singura conditie: sa il prind singura cu mainile mele. Lucru pe care l-am si facut, dar dupa o ora de alergat dupa pe dealuri”, a povestit Andreea Mantea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati premiera emisiunii „Se striga darul!”, duminica, 26 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.