Gabriela complexata de tatuajele sale! Aceasta considera ca toata lumea o pune la zid din cauza aspectului ei fizic si de aici si esecul relatiilor sale! Iata ce parere au de fapt telespectatorii despre ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Desi spera ca tanarul Cristi a venit cu ganduri serioase pentru a incerca sa construiasca o relatie, Gabriela a fost din nou dezamagita.

Atitudinea infantila afisata de Cristi si dependenta lui de parinti au determinat-o pe Gabriela sa isi schimbe parerea despre el. Concurenta considera ca si de data asta felul ei de fi si tatuajele sale au ridicat o bariera intre ea si Cristi.

“Cristi e legat de fusta mamei lui! Ce sa fac cu el! Caut un barbat responsabil si care sa faca totul pentru mine!”, a subliniat Gabriela.

Tanarul s-a aratat dornic sa incerce o relatie cu Gabriela, considerand ca aceasta il poate ajuta sa devina un barbat matur si responsabil, insa marturisirea acestuia despre opiniile parintilor lui, au determinat-o pe Gabriela sa creada ca nu vor putea forma niciodata un cuplu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Parintii

tai stiu ca ai venit pentru mine? Le-ai spus de tatuaje? Ei stiu de fapt cum arat eu!”, l-a intrebat concurenta.
Gabriela crede ca tatuajele sale au dezavantajat-o de fiecare data cand a fost la un pas sa inceapa o relatie, pentru ca de-a lungul timpului a fost aspru criticata din acest motiv. Insa prezentatoarea ii demonstreaza tinerei ca nu trebuie sa se complexeze din cauza tatuajelor, ci mai de graba ar trebui sa reflecte asupra altor aspecte ce i-ar putea dauna intr-o relatie.

Iata ce sfaturi a primit Gabriela din partea telespectatorilor si cum a reactionat aceasta:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.