Tot mai multi parinti din lume fac asta! E cruzime sau un gest nevinovat? Uite de ce pun pe nasul si pe fruntea bebelusilor bucati de cereale, una peste alta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:15

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si fac parte dintr-un trend care devine din ce in ce mai popular.

Totul a inceput dupa ce un proaspat tatic se plictisea in timp ce isi supraveghea fiul dormind. Ca sa mai rupa monotonia, el a luat cateva cereale din punga pe care o avea langa el si a inceput sa le aseze tacticos pe nasul si pe fruntea micutului.

Dupa ce a realizat doua turnulete, omul a facut o poza pe care a postat-o pe Instagram. Aceasta s-a viralizat in scurt timp si a dat nastere unui trend.



Nu mica i-a fost mirarea barbatului in momentul in care a observat ca din ce in ce mai multi tatici ii urmeaza exemplul si fac acelasi lucru cu copiii lor.

Voua cum vi se pare aceasta practica?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.