A pus imaginea asta pe internet si toti au crezut ca este insarcinata in 6 luni. Au avut un soc insa cand a dezvaluit ce avea de fapt in burta! Nimeni nu se astepta la asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 19:50

Imaginea alaturata a devenit virala pe Facebook si a strans pana acum peste 16.000 de like-uri, fiind redistribuita de peste 4.800 de ori.

Tiffany Brien este o bloggerita destul de celebra peste hotare, fiind apreciata foarte mult pentru felul in care arata, mai ales datorita faptului ca a castigat si un titlu de Miss.

Cu toate acestea, ea a vrut sa le demonstreze tuturor ca nimeni nu este perfect si ca nicio femeie din lume nu ar trebui sa puna pret pe obtinerea unui trup fara cusur.

A postat astfel o imagine pe pagina ei de Facebook in care isi arata abdomenul umflat.

Imediat, toti cei care au vazut-o au presupus ca este insarcinata in 6 luni si au felicitat-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, Tiffany a revenit cu o alta poza in care avea abdomenul normal si a oferit si o explicatie pentru ceea ce se intamplase.

"Nu sunt insarcinata in 6 luni, asa cum multi dintre voi au presupus. Stiu ca pare greu de crezut, dar aceste doua imagini sunt facute la o distanta de doar 12 ore. In prima dintre ele asa aratam inainte sa merg la culcare, aveam burta extrem de umflata pentru ca mancasem foarte mult. Cea de-a doua este facuta dupa ce m-am trezit. Nu mai cautati perfectiunea! Corpul femeii reactioneaza imediat la foarte multi factori: stress, oboseala, dereglarile hormonale, lipsa somnului etc.

Asta nu inseamna ca asa veti arata tot timpul", a spus ea.

 

Taguri: