Incaierare mare in platoul emisiunii “Te vreau langa mine”! Se pare ca Diana si Alexandra au mereu ceva de impartit cand una dintre ele are vreun pretendent! Iata ce replici acide si-au adresat cele doua concurente

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Aflata la paravan, blonda Alexandra a fost pusa la punct de Diana, care continua sa o sicaneze de fiecare data cand aceasta are vreun pretendent.

Diana a intervenit in discutia Alexandrei cu tanarul sosit pentru ea in emisiune, intrebandu-l ironic daca este cu adevarat convins ca vrea sa o cunoasca pe Alexandra. Intrebarea acesteia a generat un schimb dur de replici intre cele doua tinere. Cearta acestora s-a amplificat odata cu interventia altor concurenti, care au sarit in apararea fetelor.

“Asta-i ca o soacra! Ea este invidioasa pe toti cei care vin pentru mine!”, a replicat suparata Alexandra.


Nici Diana nu s-a lasat mai prejos si a continua sa faca afirmatii defaimatoare la adresa Alexandrei, dand tuturor impresia ca isi invidiaza colega de platou.

“Alexandra, spune-i baiatului adevarul! Tu cauti bani, nu dragoste!”, a sustinut Diana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vazand ca lucrurile se precipita, Gabi Cristea a intervenit

pentru a aplana conflictul iscat, incercand sa afle adevaratul motiv pentru care Diana o invidiaza pe Alexandra si ce au de impartit cele doua. Iata ce replici dure au urmat dupa interventia prezentatoarei:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.