Sicane intre Gabi si Tavi in timpul emisiunii! Gabi Cristea s-a aratat deranjata de faptul ca sotul ei a cantat cu una dintre concurentele emisiunii: “Chiar ma oftic!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 19:35

Momentul muzical pregatit de Tavi si Andreea in cadrul emisiunii, a declansat un sir de reprosuri din partea Gabrielei Cristea la adresa sotului sau.

Prezentatoarea s-a dovedit a fi usor deranjata de faptul ca Tavi a cantat cu Andreea, concurenta care tocmai se pregatea sa isi intampine un pretendent la paravan. Asemenea unei adolescente mofturoase, Gabi Cristea si-a exprimat dorinta de a canta doar ea cu sotul sau.

“Chiar ma oftic acum! Cu Emil ai cantat, acum cu Andreea!”, a spus Gabi Cristea.

Incercand sa isi consoleze sotia, Tavi i-a reamintit acesteia ca doar ea a avut privilegiul de a face un duet adevarat pe o piesa de-a sa.

Ba mai mult, cantaretul i-a propus sa cante ceva impreuna, ca sa ii treaca supararea, insa Gabi Cristea si-a mentinut pozitia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“O sa cant si cu tine! O sa cantam amandoi, dar dupa emisiune!”, i-a promis Tavi sotiei sale.


 

Taguri: