A bagat zazanie intre Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, dar nu se opreste aici! Cine este cel de-al doilea barbat celebru din Romania pe care Corina a pus ochii? E tot un prezentator TV si e insurat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:16

Este atragatoare, disponibila, celebra si...baga zazanie in casnicii!

Corina a devenit zilele trecute protagonista unei mici "telenovele" marca WOWbiz, dupa ce a marturisit ca este o mare admiratoare a prezentatorului TV Madalin Ionescu. De aici si pana sa iasa scantei, a fost doar un pas.

Cristina Siscanu, sotia moderatorului TV a venit in platou la WOWbiz si i-a facut o mica scena sotului ei, chiar in fata camerelor de luat vederi. Totul, cu ajutorul echipei WOWbizei, dar si a Corinei, care au complotat o farsa de zile mari pentru Madalin Ionescu.



Gluma-i gluma, dar, iata ca e si un sambure de adevar la mijloc! Desi Corina si-a jucat rolul de admiratoare infocata a lui Madalin Ionescu cu mare talent, de dragul farsei, artista a marturisit ca isi sustine in continuarea admiratia fata de moderator, insa de la distanta si doar atat.

Vedeti pe cine mai place artista pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”