Cum il faci gelos, in functie de zodia lui? Vezi daca te iubeste cu adevarat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:16

Tuturor ne place ca, din cand in cand, sa starnim putin gelozia partenerului pentru a avea confirmarea ca inca au sentimente puternice fata de noi si ca inca le pasa de relatie.

BERBEC

Posesivii berbeci nu suporta nici macar sa-si vada partenera suspinand dupa actorul preferat, cu atat mai putin dupa un barbat din anturajul ei. Berbecii sunt gelosi chiar si atunci cand nu le dai motive, asa ca trebuie sa ai grija sa nu mergi prea departe. Nu trebuie decat sa-i spui cat de mult iti place de actorul din serialul tau preferat si il vei vedea facand eforturi sa-ti intre in gratii si sa-ti arate ca nici el nu este cu nimic mai prejos.



TAUR

Taurii se simt extrem de raniti daca simt ca partenera isi indreapta atentia spre alt barbat. El vrea ca iubita sa-i apartina si sa i se daruiasca in totalitate, trup si suflet si nu va accepta nimic mai putin. Daca se simte tradat, taurul va pleca, nu va accepta explicatii si nici nu va ierta. Este suficient sa-i spui ca nu va puteti vedea pentru ca ai planuri cu fetele si va incerca sa-ti demonstreze ca este mai bine sa-ti petreci seara cu el.


GEMENI

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”