Nimeni nu mai intelege nimic! Iulia Albu s-a luat de o cantareata, a zis ca poarta o carpa mizerabila, dar i-a dat trofeul WOW! Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 19:25

E joi, Iulia Albu e in forma maxima si ia la tinta vedetele!

Daca esti vedeta, ai fost neinspirata si ai ales sa iesi in public intr-o tinuta horror, fashion-editorul de la WOWBiz nu te va menaja deloc. Ba din contra, te va face praf, ca de fiecare data, indiferent de nume, de numarul de admiratori, de gradul de celebritate sau de brandurile de haine si accesorii pe care le porti cu mandrie!

Andreea Antonescu

Au, au! Interesant ca a ales nude, e o alegere inspirata.

Nu poate sa iasa din perioada Andre. Cand poarta aceste incaltari se creaza o silueta stranie, nu e fericit sa porti asa ceva daca esti mica de inaltime. Nu vad daca are plic sau nu. E mai bine ca de obicei, merita incurajata. 6,4. Este foarte bine, extraordinar!

Dana Savuica

Am simtit pe retina socul! Funda de la spate ar putea fi folosita ca funda de legat scaunul, ca la nuntile de la tara! Are o rochie foarte urata.
E nepieptanata, nevopsita. Isi doreste un trofeu BAU, dar va primi minus infinit. Nu e ca o fata de masa, fata de masa are niste... calitati!

Ellie White

Are un outfit perfect, accesorizat perfect, nu am ce sa comentez. Ma refer la mascota, fireste. Tinuta ei e banala, nu are nicio legatura. In parc, cu copilul, trebuie sa ne imbracam sport, haios, chiar penibil, nu atat de elegant.
Trebuie sa isi angajeze niste oameni, declinul este vizibil. Nota 0!
Serban Copot

Imi place ca se asorteaza cu copilul, sunt simpatici, le iese. E o tinuta relaxata, asa trebuie sa te duci in parc cu copilul! Este o aparitie buna! Serban primeste 8,9. E bun-simt ce face el!


Cristina Spatar

Nu e nimic in neregula! Pe piatra cubica e mai complicat cu acea incaltaminte, poseta nu e facuta pentru a fi purtata pe umar si nu cu acele incaltari.
Sa incerce tinute mai putin mulate, nu i-ar sta rau! Nu sunt fan silicoane! Look-ul asta nu e gresit, dar daca vrea o astfel de rochie, postura trebuie sa fie impecabila! E bine ca isi permite branduri, dar trebuie sa invete sa le poarte! Bine ca nu a purtat sutien. Minus 23, e o nota foarte buna.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



Corina


Se vede recesiunea, umbla in carpe, nu isi permite tinute decente! Macar a inceput sa se imbrace potrivit contextului, nu ii mai vedem suncile, burtile. Stiu ca ei ii place cum arata! Ce imi place e ca nu are tocuri, e accesorizata inteligent. Are acea borseta, imi place, nu imi place, ii mascheaza faptul ca e foarte scurta. E o carpa oribila rochia aia. Sa o incurajez, totusi: trofeul WOW! E intr-un parc, nu e penibila pe tocuri.
E o carpa mizerabila, dar nu e gresita tinuta ei! Imi place sapca, nu e machiata strident. Isi asuma ca e in parc, nu deranjeaza foarte tare! Vezi ce alte vedete au mai fost luate la rost de Iulia Albu!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.