Andreea Mantea a recunoscut ca plange la nunti! Uite ce o impresioneaza pe bruneta atat de mult incat ii dau lacrimile! Uite cum l-a dat de gol pe Bursucu ca si el lacrimeaza

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Andreea Mantea si Bursucu prezinta impreuna cea mai noua emisiune Kanal D, " Se Striga Darul"ce va debuta in aceasta duminica de la ora 20:00.

Andreea Mantea impreuna cu Bursucu au dezvaluit cateva detalii legate de culisele emisiunii ce va debuta in aceasta duminica de la ora 20:00. Daca, initial, Andreea nu a vrut sa recunoasca, supusa unei tirade de intrebari adresate de Teo, prezentatoarea TV a recunoscut ca se emotioneaza la fiecare nunta mai ales din perspectiva mamei miresei cand o vede cum sufera ca ii pleaca fata de acasa.

Andreea a mai marturisit ca si ea lacrimeaza la astfel de momente si ca Bursucu este si el la fel de sensibil chiar daca nu arata.

Mai mult, Andreea nu este indiferenta nici cand vreo mireasa o roaga sa ii tina buchetul pentru ca, in sinea ei, si ea isi doreste sa fie mireasa si sa se casatoreasca. Vezi intreg momentul cu cei doi mai jos!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”