A vrut sa arate ca o papusa Barbie, asa ca si-a injectat botox in buze, pometi, si sub ochi. Dar asta nu e tot: stai sa vezi ce si-a facut la sani! Uite cum arata fata asta de la gat in jos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 19:05

Operatiile estetice nu mai reprezinta o noutate, insa de multe ori persoanele care apeleaza la ele intrec orice masura.

Este si cazul tinerei din imaginile alaturate, care si-a dorit enorm sa isi modifice corpul, in asa fel incat sa semene cu celebra papusa Barbie.

Pentru a-si indeplini visul Alicia Amira, in varsta de 26 de ani, a investit numai putin de 12.000 de euro in fel de fel de interventii chirurgicale.

A inceput cu o operatie la sani, marindu-i la o dimensiune impresionanta. Ulterior, si-a pus botox in buze, dar nu s-a oprit aici.

Si-a injectat aceasta substanta chiar si in frunte, in pometi si sub ochi. Fericita de felul in care arata acum, Alice se imbraca in fel de fel de tinute ostentative, special pentru a atrage atentia asupra ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Multi spun ca intrece masura, altii o apreciaza pentru curajul ei.

Voua cum vi se pare?


 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.