A vrut sa vada cum are grija sotul ei de copil in lipsa ei, asa ca a montat o camera ascunsa in sufragerie si l-a filmat in secret. Cand s-a uitat pe inregistrari a inceput sa planga!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:18

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 28 de milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere ascunsa, montata de o femeie in propria casa, fara stirea barbatului. Motivul pentru care a facut asta?

A vrut sa vada ce face sotul in lipsa ei, mai exact cum se descurca cu bebelusul lor si cum are grija de el. Spre surprinderea ei, mamica a descoperit un tata foarte grijuliu, iar cand s-a uitat pe inregistrari chiar a inceput sa planga de emotie.

Barbatul s-a jucat toata ziua cu cel mic, a avut grija sa il schimbe la timp si sa ii faca toate poftele. Imaginile demonstreaza ca, in ciuda prejudecatilor, si barbatii stiu sa aiba grija asa cum trebuie de un copil.

Iata filmuletul:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”