Vei fi mireasa in scurt timp si nu te-ai hotarat asupra coafurii? Uita de cocul clasic si alege una din aceste trei coafuri deosebite pentru ziua cea mare

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Cele mai stylish mirese si nunti in acelasi timp, le poti vedea numai la "Se Striga Darul!", in fiecare duminica de la 20:00, numai pe Kanal D! Insa, pana atunci, va oferim cateva trucuri pentru o nunta reusita.

Vrei o coafura de efect in ziua nuntii si sa nu arate a coc obosit pe care l-ai tot vazut in diferite variante reinterpretate? Nimic mai simplu, iata cateva tips-uri pentru un styling de nota zece!

In primul rand, trebuie sa intelegi ca nu ai nevoie de o coafura elaborata pentru a dovedi ca esti in trend. E suficient sa ai parul strans la spate lejer si cu o impletitura la fel de lejera care sa inspire un look destuld e ravasit.

Atentie, insa, ca nu este simplu de realizat aceast look oricat de neglijent pare! Poti atasa si cateva floricele care sa se combine cu cele din buchet, insa e musai sa fie naturale!

 

"The Look" Soft Windswept Floral Bun- I created for @naeemkhannyc #bridalfashionweek. Hands down one of my all time favorite designers to work with. So incredibly talented and extremely humble. Always a pleasure to colab with him and his team. Thank you for the opportunity once again this season. I really love this look and hope you do too!!! Special thanks once again to @davinesnorthamerica @loxextensions and my #shokuninclick. #fashionfam #getthelook #naeemkhannnyc #bridalfashionweek #showcrushers #sessionslayers #weouthere #davinesnorthamerica #loxextensions #masteryoucraft #everydamnday #everysectionyoutake #whateverittakes #weouthere #thisispassion #eatbreathsleep #donewithdavines #moreinside #teamwerke #grateful #blessed

A

photo posted by Joseph DiMaggio (@fashionmeetspassion) on

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O alta varianta este o coada impletita care sa fie de mare efect.

Printre mesele cozii ataseaza cateva clame bijuterie care sa iti completeze look-ul de vis specific unei mirese desprinsa de pe podiumurile de moda.

Si daca totusi nu te poti desparti de acel coc, macar stilizeaza-l in asa fel incat sa nu para prafuit. Reinterpreteaza-l intr-o maniera menita sa ii dea un aspect proaspat!