Poza cu Keremcem si Ezgi Asaroglu pe care toata lumea o astepta de luni de zile! Uite in ce ipostaza a aparut cel mai indragit cuplu din Turcia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

De cateva luni bune, Ezgi Asaroglu si Keremcem nu au mai fost surprinsi impreuna.

Paparazzi si chiar cei doi actori celebri din "Bahar: Viata furata" au alimentat zvonurile conform carora ei nu ar mai forma un cuplu. Ceea ce a intarit si mai mult aceasta versiune a fost si faptul ca de ziua ei, Ezgi a petrecut-o impreuna cu actrita Ceren Moray si nicidecum cu iubitul ei. Se pare ca lucrurile intre ei stau mai bine ca niciodata desi in aparenta multi ar fi spus ca s-au despartit.

Pentru prima data dupa multe luni, cei doi s-au fotografiat impreuna, iar poza a aparut pe un cont de socializare al actorului. Cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata si ca sa dovedeasca cat de mult se iubesc, au pozat impracati in camasi asemanatoare, cu dungi. Astfel, misterul privind relatia lor a luat sfarsit!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@ezgi_asaroglu #çizgili #striped #ohayatbenimset

A

photo posted by Keremcem (@keremcem) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.