Bursucu a descoperit un loc inedit in timp ce cauta zestre prin sat: “Cautam palincaria, dar am gasit o farmacie! O avea de-astea de stomac, de dureri de cap!”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Tot umbland prin sat dupa zestre, Bursucu a nimerit in fata unei farmacii, insa mare i-a fost uimirea cand a patruns in acel loc.

Dornic sa stranga cat mai multe lucruri de valoare pentru zestrea mirelui, Bursucu a plecat pe ulitele satului. Aflandu-se pe plaiurile unde se produce cea mai buna palinca, acesta a vrut neaparat sa ajunga la o palincarie, pentru a le face o surpriza mirilor, insa s-a pomenit in fata unei farmacii inedite.

Curios sa afle ce fel de medicamente se vand acolo, Bursucu descopera ca de fapt a patruns chiar in locul in care isi dorea sa ajunga, intr-o palincarie veritabila.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, prezentatorul i-a cerut proprietarului sa ii aduca cea mai buna licoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Fiti atent, vreau sa va duceti acum si sa-mi aduceti cea mai de calitate palinca, de care aveti d-voastra!”, a zis Bursucu.


Bursucu a trait momente inedite, deoarece a vazut cum functioneaza intreaga instalatie care produce palinca si a avut ocazia sa bea direct din butoi cu ajutorul unui furtun. Fascinat de locatia imbelsugata, acesta s-a aratat amator sa deguste din “bautura-medicament”, asa cum o numesc localnicii, insa s-a panicat putin atunci cand i s-a zis sa bea cu furtunul.
“Pai nu-mi dati mie direct din furtun, ca ma fac prastie!”, a afirmat prezentatorul.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.