Silviu, atitudine socanta fata de Kandra! Cum a umilit-o pe cea care a venit pentru el la paravan: “Am avut un soc cand te-am vazut. Nu vreau sa zica lumea ca esti fiica-mea!"

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Dupa discutia de la paravan, Silviu si Kandra au avut ocazia sa se intalneasca pentru a se cunoaste mai bine.

Insa la intalnire Silviu a izbucnit de nervi din cauza insistentelor tinerei, care venise foarte increzatoare ca il va cuceri.

Pe tot parcursul intalnirii Silviu a fost tensionat si s-a straduit sa o convinga pe Kandra sa isi ia gandul de la o posibila relatie a lor, aducandu-i argumente in acest sens. Acesta i s-a adresat foarte direct, marturisindu-i tinerei ca ii displace aspectul ei fizic.

“Am avut un soc cand s-a ridicat paravanul.

Esti prea mica de inaltime! Intre noi doi nu o sa mearga niciodata! Nu vreau sa ma afisez pe strada cu o fata mai mica de inaltime decat mine! O sa zica lumea ca e fii-mea!”, a exclamat Silviu.

Vizibil deranjata de jignirile aduse de Silviu, Kandra nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns cu aceeasi moneda, spunandu-i ca si el are un defect mult mai grav si anume caracterul sau care lasa de dorit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Sunt dezamagita de persoana care te dovedesti a fi! Sunt socata!”, a zis Kandra. Dorind sa vada pana unde va merge Silviu cu jignirile, tanara a continuat sa il sicaneze, provocandu-l cu afirmatiile sale din ce in ce mai indraznete.

Moment in care concurentul si-a pierdut rabdarea si a reactionat intr-un mod neasteptat fata de tanara venita sa-l cunoasca. Iata cum a reactionat Silviu la provocarea Kandrei:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.