Cine i-a frant inima lui Keremcem si cum arata cea care l-a parasit de dragul unui om de afaceri! Actorul a suferit cumplit dupa ce s-a despartit de ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 17:10

Cea care l-a parasit pe Keremcem se numeste Yasemin Ergene si se pare ca a inceput o relatie cu fiul unui prosper om de afaceri pe cand era inca impreuna cu actorul.

Yasemin s-a casatorit cu mostenitorul unui holding, Izzet Ozilhan. Acesta a remarcat-o intr-un serial in care juca, insa cand a incercat sa o contacteze nu a reusit sa dea de ea pana cand Yasmin a facut parte din distributia unui serial care, la acel moment, se filma in spitalul unde sora tatalui lui Izzet era director general. Acesta i-a spus fiului sau ca Yasemin filmeaza acolo si asa, cei doi au reusit sa se intalneasca.


Keremcem nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect, insa, se pare ca a lasat sa se inteleaga ca ea l-a tradat si a inceput o relatie cu Izzet in timp ce era cu el. Cantaretul i-a si compus o melodie de dor in care isi exprima suferinta.

Yasemin a jucat impreuna cu Keremcem in serialul "Ask Oy
unu" si s-au indragostit nebuneste pe platourile de filmare.


In prezent, Yasemin este casatorita cu İzzet Özilhan si au impreuna doua fetite. Tanara s-a lasat de actorie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.