Isi cauta un Fat-Frumos care sa stie sa se poarte cu copilul ei, insa uite cine e venit pentru Ema la paravan! A vrut pe loc sa vada daca sunt compatibili

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 17:05

Ema a dezvaluit ca e foarte greu sa isi gaseasca un partener de viata care sa accepte ca ea are un baietel.

Ema nu reuseste sa isi gaseasca perechea in ciuda faptului ca in urma paravanelor a iesit cu diversi tineri pe care, la prima vedere, ii placea.

Tanara, insa, nu putea continua nicio relatie pentru ca niciunul nu i s-a parut pregatit sa accepte si sa se implice in educarea si cresterea baietelului ei. De data aceasta, Ema, a acceptat sa il vada pe John, un absolvent  de chimie industriala, de culoare, din Kenya.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

John i s-a parut a fi destul de matur in ce priveste o relatie cu o femeie care are un copil si nici nu s-a sfiit de acest lucru.

Tanarul a vorbit foarte frumos si respectuos despre posibilitatea de a fi partenerul de viata al Emei si isi doreste sa se implice si in cresterea copilului ei.

 

Taguri: